3 juni stemcoach bezoekt OverdagKoor aanvang 10.30u

Vrijdag 3 juni starten we op een ongebruikelijk tijdstip; om 10.30u starten beide koren samen. De repetitie eindigt om 12 uur.

Speciaal deze ochtend komt Marjoline Kampinga vertellen wat een stemcoach doet. Tevens gaat ze met de groep een klein half uur aan de slag met inzingoefeningen zodat er ook fysiek wordt ervaren wat stemcoaching kan betekenen.

Voor beide partijen is dit een 'uitprobeersel' . Marjoline werkt normaliter één op één en gaat ervaren hoe het is om dit met een groep te doen. Voor de groep is het stemcoachingsverhaal nieuw en daarbij is het leuk om eens een andere aanpak te ervaren. Vervolgens gaan we samen 'gewoon' repeteren. 

 Aansluitend op de repetitie gaat dirigent Ingrid Kuipers in Gorssel zelf een EVT workshop volgen in Gorssel. Een middag over een speciale stem(vormings)techniek, Estills Voice Techniek, bij Juliette Dumoré in Gorssel. "Het komt toevallig allemaal op een dag bij elkaar. Erg leuk! Ik ben vooral nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen wat Marjoline gaat doen, wat ik zelf toepas en wat dat samen met die EVTtraining voor mijn koren gaat opleveren" zegt Ingrid. "Ook ben ik heel benieuwd naar de aanpak van Marjoline. We kennen elkaar alleen van de telefoongesprekken die erg leuk en informatief waren. Ik heb zelf ook geen enkel idee hoe stemcoaching werkt voor zangers. Het belooft een bijzondere ochtend te worden!"

Zou je graag 3 juni willen meedoen met het OverdagKoor? Schrijf je dan voor de zomer nog in voor het volgende seizoen! Je betaalt het voorschot vooruit en mag de maand juni gratis meedoen!  We repeteren bij genoeg animo tot en met 17 juni. Daarna gaat de zomerstop in.   Deze aanbieding geldt tot 30 mei a.s.