eerste kwartaal 2017

In januari mochten we een aantal nieuwe leden begroeten en hebben we helaas afscheid moeten nemen van een aantal leden. Goed bericht erbij was dat een van de oudleden het koor dermate belangrijk vindt en het een warm hart blijft toedragen in de vorm van een Donateurschap. Hoewel we het jammer vinden dat ze niet meer meezingt, zijn we daar natuurlijk wel erg blij mee!

Het repertoire is vanaf 2017 ook weer vernieuwd; er zijn een aantal Franstalige stukken aan het repertoire toegevoegd waaronder "Cent mille chansons" en "Aujourd'hui je chanterai" .  In het kader van de 'voorjaarsschoonmaak' stoffen we op dit moment de nodige oude stukken weer eens af, mede op verzoek van diverse leden. In april komt er weer nieuwe muziek bij en gaan we op de Volkslied tour. Siyahamba, een Afrikaans lied, Jiddische muziek maar ook Iers/Schotse ballades komen op het menu te staan.

Voor wie interesse heeft en wil kennismaken; er is momenteel alleen nog plaats voor hoge sopranen en heren. Voor alten is er een wachtlijst.